Beneficiile magazinului online

magazin onlineAstazi, o prezenta online puternica nu este necesara numai pentru a-ti pastra clientii fideli, dar si pentru a lasa o amprenta moderna si tehnologica asupra afacerii tale. Tocmai de aceea compania EstiOnlineDeciExisti ofera servicii complete de media online te poate ajuta.

Foarte multe persoane isi fac cumparaturile online. Incepand de la cumparaturile zilnice pana la cele mai luxoase si de top gadgeturi, persoanele se indreapta catre solutiile online pentru a-si satiface orice moft. Considerand acestea, lipsa unui magazin online poate rupe relatia dintre afacerea ta si clienti. Pe de alta parte, daca ai un punct de desfacere online, nu numai iti vei spori loialitatea clientilor actuali, ci vei si creste numarul acestora.

Noi, la EstiOnlineDeciExisti, oferim cele mai bun solutii din Sibiu. Noi ne asiguram ca produsele si serviciile clientiilor nostrii sunt prezentate intr-un mod atractiv si usor de achizitionat, focusandu-ne sa intalnim toate astepptarile utilizatorilor. Cum putem sa te ajutam sa iti sporesti afacerea:
Fara constrangeri de timp: Cu un magazin fizic, probabil il vei tine deschis intr-un interval orar in timpul zilei si cateva zile din saptamana. Acum imagineaza-ti un magazin care e deschis non-stop, literlmente non-stop; in fiecare ora din zi, in fiecare zi din saptamana, fie ca este sarbatoare, concediu sau zi nationala. Profiturile tale se pot chiar dubla pentru simplul motiv ca magazinul este deschis si clientul tau are acces la produsele dorite.
Costuri mai mici: Comparativ cu un magazin fizic, un magazin online are costuri mult mai mici. Nu platesti facturi de intretinere sau chirie, tot ce ai de plata pentru magazin este hostingul, care este insignifiant raportat la costurile unui magazin traditional.

Fara constrangeri geografice: Un magazin fizic este accesibil numai unui numar restrans de persoane, intr-o anumita locatie. In schimb, un magazin virtual este accesibil oricarei persoane de pe intreg globul pamantesc, deci ai avea o piata de desfacere mult mai larga.

Creste volumul de vanzari: Un vizitator al siteului cand se uita la un produs, poti sa ii arati simultan mai multe produse similare, pe care sa le acceseze si vizualizeze instant. Asta nu numai va ajuta clientul sa vada mai multe produse, ci il va ajuta si sa ia o decizie mai buna. De exemplu, daca un utilizator cauta tricori tip polo, poti sa ii arati si alte tricouri , ca de exemplu, cu decolteu rotund, in forma de V, de tip Henley, cu maneca lunga, cu maneca scurta, etc.

Creste gama de produse vandute: In timp ce un client isi face cumapraturile pe site, in magazinul online poti permanent sa oferi clientului produse noi sau servicii care au legatura cu ceea ce a adaugat in cosul de cumparaturi. De exemplu, unui client care a cumparat un telefon mobil, ii poti arata oferte pentru folii sau huse speciale pentru acel model, sunt sanse mari sa faca o astfel de achizitie.

Iti cunosti mai bine clientela: Prin intermediul vanzarilor online este foarte simplu sa ajungi sa iti cunosti clientii, nevoile lor, dorintele, ce le place, etc. prin simpla evaluare a cautarilor si cumparaturilor facute pe site. Poti folosi apoi aceste informatii pentru a le arata permanent pe site produse care se potrivesc cu profilul lor. De asemenea, poti folosi aceste informatii pentru a le folosi in strategia de e-mail marketing, trimitandu-le oferte personalizate.

Retele de socializare: Daca ai activitate pe retelele de socializare, iti poti asigura un flux mai mare de vizitatori pe site, deci un numar mai mare de posibili clienti ca sa iti vizualizeze produsele, sa le distribuie, sa le cumpere, etc. Tinand legatura cu clientii pe retelele de socializare, intr-un mediu destins si confortabil, poti afla ce asteapta de la tine, ce isi doresc, iar toate astea le poti oferi direct pe siteul tau. De asemenea, ii poti ruga pe clientii tai sa distribuie pe conturile lor de Facebook, Twitter sau G+, etc. si astfel iti imbunatatesti strategia de marketing online.

In concluzie, daca ai un magazin online poti beneficia de toate avantajele enumerate mai sus. Iti vor scadea cheltuielile si facturile in timp ce iti profiturile si vanzarile se vor multiplica.

Ce iti putem oferi noi la EstiOnlineDeciExisti:
Iti oferim de la analize statistice pentru siteul sau magazinul tau, la solutii de branding, scriere articole, marketing online, optimizare SEO, design grafic, solutii foto-video, pana la un magazin online complet personalizat, potrivit atat pentru afacerea ta, cat si pentru bugetul tau. Avem solutii complete eCommerce atat pentru organizații mari, precum și pentru cele mici si clientii nostri au dovedit deja creșterile vânzărilor și profiturilor.

Response to this project

characters left

No comments yet.