De ce sa alegi HTML5 pentru site

html5 web designHTML sau hypertext markup language este folosit pentru a construi si dezvolta siteuri. HTML5 este ultima versiune de HTML. Este plina de caracteristici noi, pe langa cele deja existente in versiunile anterioare. Daca esti un webmaster, cu siguranta cunosti importanta HTMLului in construirea unui site. Daca ai nevoie de un site si nu esti un developer trebuie sa contactezi o firma dezvoltatoare de HTML5 si astfel beneficiezi de opiniile, ajutorul si sprijinul unui expert in construirea unui site.

 

5 motive pentru care sa alegi HTML5 in locul versiunilor anterioare:

1. In HTML5 poti folosi caracterisici noi, ca de exemplu, offline coaching. Este o caracteristica care permit utilizatorilor care nu au acces la internet sa incarce anumite elemente ale paginii web, atata vreme cat userii au acccesat anterior siteul. Webmasterii pot direcționa fișierele catre browsere care le pot salva.

2. Inca un motiv pentru a folosi HTML5 este proprietatea de a fi compatibil cu orice browser de internet. Este compatibil cu browsere precum Chrome, Internet Explorer sau IE, Firefox, Opera sau Safari. Acestea pot citi “amprenta” HTML5 – doctype –, insa nu se cunoaste daca acestea pot intr-adevar sa citeasca noile elemente HTML5.

Indiferent de acest aspect, faptul ca e compatibil pe mai multe browsere, ofera beneficii ample pentru webmasteri pentru a construi un site robust si user-friendly.

3. Webmasterii ce folosesc versiuni mai vechi alte HTMLului, trebuie sa foloseasca programe ale tertilor pentru audio sau video precum Silverlight, Quicktime sau Adobe Flash Player. Din folosirea aceastei metode au rezultat multe probleme pentru webmasteri, mai ales erori. Insa HTML5 a rezolvat aceste probleme, pentru ca HTML5 vine impreuna cu playere audio si video.

4. Cu totii cunoastem explozia masiva a popularitatii telefoanelor mobile, smartphoneurilor, tabletelor si a altor gadgeturi mobile. Un site mobile friendly este mult mai probabil sa se bucure de un succes mai mare decat siteurile neoptimizate. HTML5 este optimizat pentru a construi aplicatii si siteuri pentru mobil. HTML5 este folosit pentru a construi siteuri responsive, suportate de diferite tipuri de interfete mobile. Acum, pe siteurile mobile friendly, utilizatorii pot sa navigheze mult mai usor pe internet, fara mare bataie de cap.

5. Un alt motiv pentru a folosi HTML5 este pentru prezenta, in sfarsit, a codului curat – clean code. Spre deosebire de vechile versiuni, HTML5 faciliteaza scrierea de cod, astfel este mai usor pentru webmasteri sa construiasca si sa optimizeze aplicatiile si siteurile. Rezultatul final este un rang mai bun pe motoarele de cautare, si deci, mai mult trafic, deci profit mai mare.

In concluzie, pentru a-ti construi un site solid, curat si eficient, apeleaza acum la o companie dezvoltatoare de HTML5!

Response to this project

characters left

No comments yet.