De ce sa alegi o platforma CMS

web design wordpress

Inainte sa sarim direct spre ceea ce inseamna un CMS site design, ar trebui intai sa intelegem conceptul CMS. CMS este un acronim pentru Content Management System, adica Sistem de Manageriat Continutul. CMS ajuta in managementul si controlul continutului prezent in siteuri.

Asta nu presupune cunoasterea vreunui limbaj de programare. Construirea unui site pe o platforma CMS ajuta orice utilizator sa agauge continut pe siteuri, sa stearga, sa editeze anumite elemente fara prea multa bataie de cap.

De ce o platforma CMS este eficienta:
In primul rand, sa lucrezi pe un CMS nu este foarte complicat. Este foarte usor pentru persoane cu putine cunostine tehnice sa construiasca un site. Elementele de baza din CMS – precum crearea, adaugarea de continut sau media, sunt simple. Daca stii cum sa folosesti orice editor de text, atunci cu siguranta poti lucra usor in zona functionalitatilor dintr-o platforma CMS.

Un site facut pe o platforma CMS permite un numar mai mare de persoane care sa lucreze pe el. Useri multipli pot administra si adauga, modifica, sterge continut, sa promoveze siteul, fara probleme via o platforma CMS.

Cel mai bun lucru pe care il ofera CMS este un tablou de bord care permite sa vizualizezi continutul si elementele care sunt prezente si active in site. Astfel poti sa vezi, revizuiesti si edita pentru a imbunatati siteul. Poti programa sarcini, sa le verifici, sa implementezi planuri de marketing, etc.

CMS iti permite cateva trucuri si modificari usoare pentru un design mai placut al siteului. Schimbarea designului prin CMS este usoara: designul si continutul se afla in cutii individuale virtuale, ceea ce ajuta sa ajustezi designul fara mari perturbari in functionalitatile siteului. De asemenea, poti face modificari in tabloul de bord si apoi sa le incorporezi in site. Mai mult, exista anumite proprietati care face siteul mobile friendly.

Platformele CMS iti permit sa administrezi continutul usor. Exista o sectiune speciala de unde se publica postarile, se modifica, se sterg, se scoate dintre cele publicate, si asa mai departe. Daca tot alegi o platforma CMS alege una in cadrul careia poti face SEO, sau mai bine, vine cu SEO la pachet. Astfel vei putea sa iti construiesti siteul atat pentru useri, cat si pentru motoarele de cautare.

Si nu in ultimul rand, platformele CMS ofera control complet proprietarului de site, care poate face toate operatiile enumarate mai sus. Nu trebuie sa depinzi de terte persoane care sa administreze sau sa lucreze pe siteul tau. Poti sa desemnezi taskuri, sa le programezi, toate cele enuntate intr-un singur loc, simplu si pe intelesul tuturor.

Response to this project

characters left

No comments yet.