Sa va prezentam cate puțin despre modul in care lucram si modul in care proiectul dumneavoastra va fi realizat.

Chiar daca este un proiect mai simplu sau unul foarte complex noi am dezvoltat un proces structurat pentru a ne asigura ca vom face livrarea in concordanta cu nevoile si cerintele dumneavoastra. Principala noastră tinta este sa va facem sa va atingeți scopurile online si asteptarile. Mai departe puteți vedea cum avem de gând sa facem aceasta.

Sunteti pregatiti?

Sa incepem!

1

Identificarea nevoilor

Calea spre un proiect de success incepe cu acordarea unei deosebite atentii cerintelor dumneavoastra, intelegerea businessului si a nisei de piata, clientii pe care ii aveti in vizor si comportamentul acestora. Asadar suntem nerabdatori in a va identifica nevoile pentru a putea trece cu usurinta la urmatorul pas : Intocmirea unui proiect de success clar.

2

Planificarea

In aceasta etapa se construieste o structura a website-ului astfel incat fiecare departament sa stie exact ce detalii are de implementat.
Un plan include definitia hartii site-ului, structura website-ului si tehnologiile pe care urmeaza sa le folosim.

3

Design Modern

Datorita experientei vaste de care dispunem, reusim sa imbinam optim designul modern si detaliile activitatilor dumneavoastra. Designul modern permite adaptarea websitului pe orice tip de afisaj si dispozitiv de la cel mai mic telefon pana la cel mai mare monitor, indiferent de sistemul de operare.
Nu ne concentram doar pe modelele de interfata si stilurile vizuale dar si pe utilizabilitate interfetei cu utilizatorul pentru cea mai buna experienta posibila a utilizatorului.

4

Continut

O parte foarte importanta a acestui pas este alegerea textului potrivit, fotografii sau filmulete, toate optimizate pntru vizitatori dar si pentru motoarele de cautare.

5

Dezvoltare

Aici se construieste website-ul folosind HyperText Markup Language si Cascading style sheet, baze de date si multe altele. Daca este nevoie website-ul va fi accesibil si de pe dispozitivele mobile folosind Responsive Design.

6

Testarea

Testam toate trasaturile tehnice precum scripturile din cod, compatibilitatea cu cele mai populare browsere, dar ne si intrebam daca website-ul isi indeplineste scopul.

7

Lansarea

Dupa lansarea website-ului treaba noastra cu siguranta nu este gata. Intotdeauna monitorizam ce se intampla dupa start ceea ce ne permite sa reparam orice posibile disfunctionalitati. Si daca doriti putem sa efectuam upgradeurile si mentenata pentru website-ul dumneavoastra.

Sunteti pregatiti sa faceti urmatorul pas ?