Intrebari frecvente:

Q:Ce pachet aleg?

Pentru ca stim ca timpul dumneavoastra este pretios, puteti sa ne contactati direct pentru a va folosi de experienta noastra in alegerea pachetului optim pentru nevoile dumneavoastra.
Sau trebuie sa stiti cu aproximatie numarul de poze/produse pe care doriti sa le includeti in website de unde va reiesii numarul de pagini pe care il puteti identifica in lista de preturi si astfel pachetului cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Fiecare pachet este construit in asa fel incat sa acopere majoritatea cazurilor in functie de numarul de pagini.

Q:Nu am timpul si aparatura necesara pentru poze, pe cine imi recomandati?

O poza facuta cu aparatura si ochiul format al unui profesionist trebuie sa exprime esenta subiectului pozat. Acest criteriu l-am avut in minte atunci cand am ales echipa noastra, de Foto/Video, care va sta la dispozitie pentru ca website-ul dumneavoastra sa comunice cat mai multe utilizatorului in cel mai scurt timp. Contactati-ne in acest sens.

Q:Text continut de website si cum sa economisesc timp pentru compunerea textului?

Cu toate ca nimeni nu este mai in masura ca dumneavoastra sa descrie serviciile si produsele pe care le oferiti, avem la dispozitia o echipa dedicata doar acestui scop: descriere de produse si servicii in functie de nevoile pe care le identificam la dumneavoastra si de specificatiile pe care ni le dati. Exemplu de cerere pentru text: “petru aceast produs sa reiese ca are cel mai bun raport pret calitate de pe piata”. Contactati-ne in acest sens