Top Trenduri in Web Design 2015

webdesignComertul online este unul dinamic. Sa fii la curent cu trendurile mereu schimbatoare este primul pas catre succes. Fie ca esti un web designer experimentat sau acum iti incepi cariera in mediul online, exista un numar de lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa tii pasul cu ceea ce se petrece in aceasta industrie. In 2015, au aparut noi trenduri pe care orice webmaster le-a abordat in webdesignurile lor.

Site One Page

Se pare ca siteurile cu pagini multe au fost abandonate anul acesta. Totul a inceput cu pagina smartphoneului iPhone 6, care a demonstrat ca este posibil sa introduci multa informatie pe o singura pagina intr-o maniera elenganta si convingatoare. Motivul pentru care acest trend este atat de popular si puternic are directa legatura cu deviceurile de pe care se acceseaza internetul astazi. Oamenii se muta de pe calculatoare pe tablete si smrtphoneuri. Pe un site cu acest tip de design este mult mai usor de navigat fata de tipul clasic de design, cu multe pagini care implica multe clickuri. Inca un avantaj, este ca noul design este SEO friendly.

Design modular

Un alt design inovativ pentru siteuri este designul modular. In cadrul acestui design, o pagina web este impartita in doua sau mai multe pagini. Acesti tip de design modular este potrivit pentru companiile care au mai mult de doua produse sau servicii sau abordari foarte valoroase pe care doresc sa le promoveze. Acest design permite punerea in evidenta  a anumitor obiecte , in locul clasarii lor intr-o anumita ordine. Intr-un design modular tipic, compania isi explica serviciul in partea stanga a paginii si ofera linkuri spre produse pe pagina dreapta. Pe partea centrala, apar mai multe detalii despre respectivele produse sau servicii.

Scrolling multi-layer

CSS3 si HTML5 au facut impreuna posibil scrollingul multi-layer. Acest cadrul acestui webdesign imaginea de fundal tinde sa se miste mai incet decat restul continutului din site. Rezultatul este un efect 3D care nu numai ca arata incredibil, ci adauga si adancime unei pagini.

Web design responsive

In 2015, se pare ca un site responsive nu mai este deja un trend, este o cerinta pentru orice afacere de succes. Orice site ar trebui sa isi poata schimba dimensiunile in orice marime de ecran posibila, fara compromisuri ale calitatii siteului sau a experientei utilizatorului pe site.

Alaturi de aceste trenduri exista, bineinteles si altele, iar noi trenduri acum apar. Daca nu ai multa experienta ca webdesigner este de preferat sa incepi sa lucrezi alaturi de o companie care deja aceasta experienta, si in plus ii pasa de proiectele pe care le au in dezvoltare. EstiOnlineDeciExisti ofera o gama larga de produse profesionale pentru marketing online, magazine online si siteuri. Echipa noastra a atins un balans unic intre web development inteligent si design cu stil.

Response to this project

characters left

No comments yet.